KIV Noord

SPONSERING

Evenementen worden door KIV-NOORD gesponsord door middel van het beschikbaar stellen van de benodigde blustoestellen die doorgaans worden vastgesteld op last van de brandweer om het evenement te mogen organiseren. In ruil daarvoor vraagt KIV-NOORD de vermelding en naamsbekendheid op brochures en leaflets van het evenement.

Harlingen Business Exposure

Op 22 en 23 november 2013 werd het jongste Harlinger evenement op het industrie terrein Oostpoort georganiseerd. Dit prachtige initiatief van een aantal ras echte Harlinger ondernemers die deze lokale zakenbeurs hebben georganiseerd.


KIV-NOORD presenteerde zich uiteraard ook op deze nieuwe lokale Bedrijvenbeurs en kreeg daarvoor veel waardering als nieuw bedrijf gevestigd in de Friese havenstad. Het accent lag op het netwerken en uitbreiden van de relatiekring. Het ondernemersevenement trok ruim 2.000 bezoekers waaronder ook veel particulieren die zich vrijblijvend lieten informeren over de brandpreventie maatregel die thuis minimaal nodig zijn om een beginnende brand snel te kunnen blussen.

Bij de volgende Harlingen Business Exposure zal KIV-NOORD zeker weer present zijn.

 

 

Zoutsloter Kerstmarkt

Een traditie die niet meer uit Harlingen weg te denken is: de Kerstmarkt aan de Zoutsloot.

Op zaterdag 14 december van 15.00 tot 21.00 uur vond de tiende editie van de sfeervolle Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen plaats. Wat aan de keukentafel van Karen Brugman en Willard van Grootveld samen met zus Mirjam Brugman is bedacht, heeft zich ontwikkeld tot een grote publiekstrekker. Niet voor niets beheerst de Harlinger kerstmarkt de top der kerstmarkten. Meer dan eens aangestipt als de gezelligste en meest sfeervolle van het Noorden met ruim tweehonderd kramen vol gevarieerde koopwaar. En meer…


Houtvuren her en der versterken de sprookjesachtige ambiance en nostalgische uitstraling. Kern van de kerstmarkt vormen meer dan tweehonderd kramen van standhouders en goede doelen uit binnen- en buitenland.

KIV-NOORD verzorgde de blustoestellen die voor geschreven werden door het brandpreventieteam.

Bron: www.zoutsloterkerstmarkt.nl

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

EVENEMENTEN

Visserijdagen

Zoutsloter Kerstmarkt

Harlingen Business Exposure

 

 

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40