KIV Noord

DE PERSONEN ACHTER KIV-NOORD

Mensen maken de organisatie. Dit zijn onze VIP's. Frans Attema, Jacob Smeding, Alfred Kersaan, Johan van den Brink, Hemco van Dijk, Jaap Bolhuis, Jaap van der Ploeg en Herman Vos zijn de gezichten die u als opdrachtgever ziet bij de ontzorging van uw verplichtingen. Achter de schermen en aan de telefoon werkt Ivo Siemonsma. Jantsje Greidanus zorgt voor de financiĆ«le administratie.

FRANS ATTEMA

Frans Attema is de algemeen directeur van KIV-NOORD. De algehele dagelijkse leiding staat onder zijn leiding. Frans is al elf jaar werkzaam in de branche van keuringen en inspecties op het gebied van brandveiligheid, noodverlichting en elektrakeuringen.

Frans is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de in-take, inventarisatie en prijsbepalingen voor de keuringen en inspecties van installaties en systemen. Een sterk punt is het opstellen van een meer jaren begrotingen zodat grotere organisaties weten waar ze aan toe zijn.

ALFRED KERSAAN

Alfred Kersaan is onze inspecteur vanuit de provincie Drente. De opdrachtgevers vanuit die hoek van Noord Nederland bedient Alfred met heel veel plezier. Alfred heeft zijn basis elektro kennis opgedaan op de MTS en heeft zich gespecialiseerd in de veiligheid en zorgplicht van elektrotechnische installaties, noodverlichtingen en elektrische arbeidsmiddelen. De zo gehete NEN 3140 verplichtingen. 

Om een totaal bedrijfspand, schoolgebouw, appartementencomplex of logiesgebouw compleet te kunnen ontzorgen van de aan die gebouwen gestelde verplichtingen heeft Alfred ook de beschikking over de REOB kwalificaties. Wat inhoud dat handblussers, blusleidingen en brandslanghaspels ook gekeurd en onderhouden mogen worden.

JOHAN VAN DEN BRINK

Johan van den Brink versterkt het team vanaf maart 2014. Komt uit Oldeboorn en ontwikkelt zich tot een zelfstandig onderhoudsdeskundige blusstoestellen en inspecties aan NEN 3140 objecten.

Sterk punt van Johan is dat hij op MBO niveau een ICT opleiding heeft gevolgd. In de hedendaagse digitale techniek en meetapparatuur is dat een must om hier goed mee om te kunnen gaan.

Johan is onze cilinder specialist, weet alles van keuringen volgens stoomwezen op de flessen van brandblustoestellen. En kan deze ook reviseren. 

Zijn grootste ervaring ligt op dit gebied omdat bij zijn vorige werkgever dit tot zijn takenpakket behoorde.

 

HEMCO VAN DIJK

Hemco van Dijk een man met heel veel ervaring in de branche van keuringen en inspecties. Elektra is de specialiteit van Hemco. Daarnaast vakbekwaam in het keuren en reviseren van alle merken en soorten blustoestellen. Vanuit woonplaats Tytsjerk is Hemco voor de regio Leeuwarden van grote waarde. Maar ook richting Dokkum is Hemco snel ter plaatse voor storingen in elektrische installaties.

 

Hemco heeft een bewuste keus voor KIV-NOORD gemaakt. Kwaliteit en weten waar men aan toe is horen bij Hemco. Dat draagt hij ook over op de opdrachtgevers van KIV-NOORD 

JAAP VAN DER PLOEG

Jaap van der Ploeg is de derde vrijwillige brandweerman binnen KIV-NOORD. Omdat Jaap uit Marsum komt verstrekt hij daar ook het brandweer team.
Met een elektrotechnische achtergrond en jaren gezeten te hebben in de verhuur en reparatie van elektrische arbeidsmiddelen en materieel is Jaap een echte 'doe man'.

Het werkgebied van Jaap is heel Nederland maar voornamelijk op het land. In en rondom gebouwen en bedrijven.

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40