KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

VISSERIJ DAGEN HARLINGEN

26-08-2015
HARLINGEN - De visserij dagen is het stadsfeest van Harlingen. KIV-NOORD sponsort dit evenement en is zelf ook aanwezig, op zaterdag 29 augustus, met een stand op de visafslag aan de Nieuwe Vissershaven. Belangstellenden kunnen informatie krijgen over veiligheid en de werkzaamheden van KIV-NOORD. Frans Attema en Ivo Siemonsma zullen de stand deze dag bemannen. U bent van harte welkom!
VISSERIJ DAGEN HARLINGEN

VAKANTIE BEZETTING

26-06-2015
HARLINGEN - KIV-NOORD blijft tijdens de gehele vakantie periode gewoon open. Weliswaar met een kleinere bezetting maar wel met voldoende mankracht om alle lopende en dringende zaken te kunnen afhandelen.
Wij wensen een ieder een goede en plezierige vakantie periode toe!
VAKANTIE BEZETTING

FACEBOOK ACCOUNT

23-05-2015
HARLINGEN - Er is een Facebook account aangemaakt voor KIV-NOORD. Hierop worden belangrijke en ook leuke items geplaatst door medewerkers en klanten van KIV-NOORD. Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is een sterk middel om met mensen in contact te komen. KIV-NOORD doet daar graag aan mee.
FACEBOOK ACCOUNT
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40