KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

HARTVEILIGE WIJK LUDINGA HARLINGEN

01-10-2015

HARLINGEN - Tot nu toe hebben 29 buurtbewoners zich aangemeld als burgerhulpverlener: twintig hiervan zijn in het bezit van een geldig reanimatie/AED certificaat en hebben zich ingeschreven via www.hartslagnu.nl of www.hartveiligwonen.nl. De overige kandidaten zijn nog niet in het bezit van een geldig certificaat en zullen op 3 en 5 november de GRATIS aangeboden cursus Reanimatie/AED gaan volgen. KIV-NOORD ondersteunt dit project.

Lees verder >
HARTVEILIGE WIJK LUDINGA HARLINGEN

VACATURE

06-09-2015
HARLINGEN - KIV-NOORD zoekt een nieuwe collega. Ben jij een elektricien met diploma's, ervaring en met verstand van de NEN1010 en NEN3140 keuringen en inspecties. Dan zoeken wij jou! Lees verder >
VACATURE

KIV-NOORD SPONSOR VISSERIJDAGEN

31-08-2015
HARLINGEN- De Visserijdagen in de havenstad Harlingen heeft weer enorm veel publiek getrokken. KIV-NOORD adviseert het comité Visserijdagen aangaande de brandveiligheid in de visafslag en voorziet daarin met de benodigde blusmiddelen.
Veiligheid is onontbeerlijk bij deze grote hoeveelheden mensen. 
Lees verder >
KIV-NOORD SPONSOR VISSERIJDAGEN
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40