KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

Fysiotherapie Rozengracht traint BHV

11-11-2015
HARLINGEN - Fysiotherapie Rozengracht heeft dinsdagavond 10 november hun jaarlijkse Bedrijfs Hulp Verlening (BHV) training weer gehad met hun eigen instructeur Foeke Rinsma. Fysiotherapie Rozengracht en Foeke maken graag gebruik van de faciliteiten voor de training in het pand van KIV-NOORD aan de Industrieweg in Harlingen. www.fysiotherapie-rozengracht.nl
Fysiotherapie Rozengracht traint BHV

VACATURE INGEVULD

06-11-2015
HARLINGEN - De sollicitatie procedure heeft een nieuwe medewerker voor KIV-NOORD opgeleverd. Daarmee wordt de uitvoering van de hoeveelheid uit te voeren werk weer gewaarborgd voor de komende tijd. 
De nieuwe inspecteur zal januari 2016 beginnen bij KIV-NOORD. Nadat alle formele handtekeningen zijn gezet zal KIV-NOORD de nieuwe medewerker bekend maken.
VACATURE INGEVULD

KIV-NOORD LID VAN ZEEROBBEN BUSINESSCLUB

04-11-2015

HARLINGEN - Zoals de hoofdsponsor en mede-initiatiefnemer  Rinnie Smeding van "Smeding Groenten en Fruit" het treffend verwoordde aan het eind van de bijeenkomst.  : " Elkaar leren kennen, het gezicht herkennen van de persoon /personen achter een bedrijf, van elkaar leren en elkaar wat gunnen."

Zeerobben wil en kan daar voor een uitstekend platform bieden met zijn positieve uitstraling binnen de Harlinger gemeenschap en ver daarbuiten.

 

Lees verder >
KIV-NOORD LID VAN ZEEROBBEN BUSINESSCLUB
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40