KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

Hemco van Dijk

28-05-2016
Hij is al weer enige maanden actief bij KIV-NOORD. Toch willen wij Hemco van Dijk nog aan u voorstellen.
Als oude rot in het vak met veel kennis en ervaring is Hemco het team van KIV-NOORD vanaf januari komen versterken. Meer over Hemco onder het tabblad VIP
Hemco van Dijk

PRETTIGE FEESTDAGEN

20-12-2015
KIV-NOORD wenst u hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016.
Vanaf donderdag 24 december tot en met 3 januari 2016 zijn wij gesloten.
Voor calamiteiten zijn wij altijd bereikbaar op 06-23 15 12 24. Wij verwelkomen u graag weer vanaf 4 januari 2016.
PRETTIGE FEESTDAGEN

WOONINSPIRATIE WEEKEND

23-11-2015
Komend weekend: zaterdag 28 en zondag 29 november is KIV-NOORD te vinden bij het wooninspiratie weekend van GAMMA Harlingen.
Zaterdag demonstreert KIV-NOORD op het parkeerterrein hoe je preventief met brand om kunt gaan en hoe je een beginnende brand moet aanpakken. Vertelt wordt welke blusmiddelen en preventieve maatregelen men kan nemen om zoveel mogelijk ellende te voorkomen.
Zondag heeft dit een vervolg en wordt geadviseerd welke maatregelen er kunnen worden gedaan als brandpreventie in en om het huis.

Klik hier voor de wooninspiratie Flyer.
WOONINSPIRATIE WEEKEND
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40