KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

JAAP BLOKHUIS NIEUWE KRACHT BIJ KIV-NOORD

03-11-2016
Vanaf maandag 7 november 2016 heeft KIV-NOORD er weer een nieuwe collega bij. Jaap Blokhuis uit Easterlittens. Een jongen met ambitie om een top keuring -en inspecteur te worden op het gebied van brandblussers, gereedschappen en noodverlichting.
Wij wensen Jaap een mooi leerzame carriĆ©re en loopbaan toe binnen het KIV-NOORD team. 
JAAP BLOKHUIS NIEUWE KRACHT BIJ KIV-NOORD

NIEUW VOERTUIG KIV-NOORD

28-09-2016
Bij KIV-NOORD is vandaag de nieuwe Renault Trafic met belettering afgeleverd. Bedrijfswagens van der Veen uit Groningen heeft de bus geleverd en ZWF uit Bolsward heeft voor de KIV-NOORD uitstraling gezorgd. Hemco is de vaste monteur op deze nieuwe aanwinst.
NIEUW VOERTUIG KIV-NOORD

NIEUWE ONTWIKKELINGEN

16-09-2016
HARLINGEN - KIV-NOORD is aan de Industrieweg 4a bezig een ruimte te gaan in inrichten voor een eigen ademlucht werkplaats. Over enige tijd zullen de specialisten in eigen beheer de keuringen en certificeringen kunnen doen.
NIEUWE ONTWIKKELINGEN
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40