KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

KIV-NOORD WEISENSEE4KIDS

19-01-2017
HARLINGEN - KIV-NOORD is mede sponsor van Jeroen -en Rick Siemonsma. De zonen van Binnendienst medewerker Ivo Siemonsma. 
Op 24 januari  2017 reizen Rick en Jeroen Siemonsma af naar Oostenrijk, om daar op 27 januari 2017 de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te schaatsen. De tocht van 200 km schaatsen ze.... 
Lees verder >
KIV-NOORD WEISENSEE4KIDS

WIJ WENSEN U EEN VEILIGE FEESTMAAND

20-12-2016
Een jaar is snel voorbij. Er is veel gebeurt. Het is goed om terug te kijken wat het jaar ons gebracht heeft. En dat realiserende maakt ons trots op KIV-NOORD. Wij bedanken iedereen die ons geholpen heeft. Wij bedanken onze klanten voor het afgelopen jaar.
En het komend jaar staan wij weer voor u klaar en ontzorgen u graag!
Wij wensen u een veilige feestmaand en een voorspoedig nieuwjaar!
WIJ WENSEN U EEN VEILIGE FEESTMAAND

EVENEMENT SPONSERING

09-11-2016
GERSLOOT - Afgelopen weekend is het Streekein Festival weer gehouden in de feesttent bij Gersloot. KIV-NOORD werd gevraagd om een sponsor bijdrage. Dit doet KIV-NOORD op een praktische wijze door evenement blussers voor de veiligheid beschikbaar te stellen. Lees verder >
EVENEMENT SPONSERING
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40