KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

KLANTENPORTAAL KIV-NOORD

16-04-2017
Het klantenportaal van KIV-NOORD is nu enkele weken in gebruik en volledig getest. Al meer dan 25 vaste relaties van KIV-NOORD maken gebruik van de online functie om hun documenten, certificaten en data sheets in te zien. Lees verder >
KLANTENPORTAAL KIV-NOORD

HET WERK VORDERT

18-02-2017
HARLINGEN - De ademwerkluchtplaats van KIV-NOORD vordert gestaag. Omdat we veel eigen werkzaamheden doen naast ons eigen werk gaat het niet snel maar wordt het wel precies zoals KIV-NOORD het wil.
HET WERK VORDERT

START BOUW ADEMLUCHTWERKPLAATS

21-01-2017
HARLINGEN - In het pand van KIV-NOORD aan de Industrieweg 4a in Harlingen is KIV-NOORD gestart met de bouw van een moderne ademluchtwerkplaats.
In deze ademluchtwerkplaats worden straks gelaatsmaskers en ademluchttoestellen gereinigd, gekeurd, gerepareerd en gevuld met 200 -of 300 bar ademlucht.
Lees verder >
START BOUW ADEMLUCHTWERKPLAATS
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40