KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

ADEMLUCHT WERKPLAATS VOLOP IN GEBRUIK

15-09-2017
HARLINGEN - De nieuwe ademluchtwerkplaats van KIV-NOORD aan de Industrieweg 4a is compleet en volop in gebruik. Een gekoesterde wens vanaf de oprichting is in vervulling gegaan. Vandaag is de droogkast geplaatst om de ademluchtmaskers gecontroleerd te laten drogen. KIV-NOORD is klaar voor de toekomst. Lees verder >
ADEMLUCHT WERKPLAATS VOLOP IN GEBRUIK

ONDERHOUD SCHEVENINGEN 81

14-09-2017
HARLINGEN - De MFV Carolien SCH81 van Rederij Vrolijk uit IJmuiden gaat de werf op voor groot onderhoud. Tegelijkertijd zijn Jacob en Jaap bezig met het onderhoud van de blus gasinstallatie. Lees verder >
ONDERHOUD SCHEVENINGEN 81

ILT CERTIFICAAT BLUSGASINSTALLATIES VOOR KIV-NOORD

18-05-2017
ZWIJNDRECHT - Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), onderdeel van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, heeft KIV-NOORD als derde bedrijf dit jaar aangewezen voor het keuren van blusgasinstallaties aan boord van binnenschepen. Het certificaat is onder het nieuwe zwaardere en kritischere  regelement van ILT afgegeven. Lees verder >
ILT CERTIFICAAT BLUSGASINSTALLATIES VOOR KIV-NOORD
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40