KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

Nieuw Collectief Contract met KIV-NOORD

14-05-2014

De Vereniging Parkmanagement Bolsward en KIV-Noord hebben op vrijdag 2 mei jl samen het Collectief Contract ondertekend t.b.v. de inkoop van brandpreventiemiddelen en onderhoud/controle brandblussers etc. Op de foto de voorzitter van de VPB, Ronald Velzen en de directeur van KIV-Noord, Frans Attema

Nieuw Collectief Contract met KIV-NOORD

NIEUW GEZICHT BIJ KIV-NOORD

27-02-2014
Johan van den Brink nieuwe monteur bij KIV-NOORD. Ter versterking van het team is Johan aangetrokken om de toenemende vraag naar keuringen en inspecties mee uit te kunnen voeren. Johan is gedreven: "en de klant staat voorop is zijn motto".
NIEUW GEZICHT BIJ KIV-NOORD

BRANDWEER

14-12-2013
Jacob en Frans zijn lid van de vrijwillige brandweer in Harlingen. Zij weten als geen ander wat brand kan veroorzaken. Onveilige situaties en aanleidingen tot brand worden vaak onmiddellijk herkend.   Lees verder >
BRANDWEER
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40