KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

VISSERIJDAGEN HARLINGEN DRUK BEZOCHT

30-08-2014
Na het fantastische evenement de "Tall Ships 2014" in juli was het nu weer de beurt aan de Visserijdagen in Harlingen. Een ongekend evenement waar jaarlijks heel veel bezoekers op afkomen.  Lees verder >
VISSERIJDAGEN HARLINGEN DRUK BEZOCHT

KIV-NOORD NU OOK OFFICIEEL GECERTIFICEERD

14-07-2014
De CIBV heeft na een periode van een tijdelijke erkenning KIV-NOORD nu als volwaardig onderhoudsbedrijf kleine blusmiddelen gecertificeerd. Tijdens de audit door de heer L.P. Verbraak van R2B Inspecties uit Zaltbommel is vastgesteld dat alles in orde is bevonden. 
De CIVB heeft KIV-NOORD als officieel gecertificeerd bedrijf vermeld op de websites van preventiecertificaat.nl en cibv.nl
KIV-NOORD NU OOK OFFICIEEL GECERTIFICEERD

OPEN HUIS FAMILIE EN VRIENDEN

17-05-2014

HARLINGEN - Op zaterdag 17 mei 2014 was het een komen en gaan van familie, kennissen en vrienden van de mannen van KIV-NOORD. De uitvalsbasis van KIV-NOORD had haar deuren geopend om de mensen welkom te heten.

 

Lees verder >
OPEN HUIS FAMILIE EN VRIENDEN
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40