KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

GESLAAGDE OPEN DAG!

01-10-2014
HARLINGEN - De eerste bedrijven open dag van het industrieterrein Hermes is een feit. Het weer was goed en er was een prima doorloop van publiek bij de verschillende bedrijven.
Lees verder >
GESLAAGDE OPEN DAG!

OPEN DAG 4 OKTOBER

01-10-2014
KIV-NOORD houdt met ongeveer veertien andere bedrijven van het Industrieterrein Hermes een open dag voor de inwoners van Harlingen en omstreken. Bedrijven laten zien wat zij doen en wat ze in huis hebben. Piet Paulusma heeft goed weer toegezegd!
OPEN DAG 4 OKTOBER

PIET PAULUSMA VOOR OPEN DAG 4 OKTOBER

30-09-2014
INDUSTRIEWEG 4a - Het was even organiseren en blijven bellen, maar het is toch gelukt om Piet Paulusma van SBS6 het weer van 1 oktober te laten presenteren bij KIV-NOORD. Dit in het teken van de komende open dag van 4 oktober 2014. Lees verder >
PIET PAULUSMA VOOR OPEN DAG 4 OKTOBER
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40