KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

EEN GEZOND EN VEILIG 2015

01-01-2015
HARLINGEN - De mannen van KIV-NOORD wensen u en uw naasten een gezond en veilig 2015. Het nieuwe jaar biedt voor iedereen weer nieuwe kansen. Kansen zijn uitdagingingen en die gaan wij graag met u aan. Wij zullen u naar ons beste kunnen weer geheel ten dienste zijn. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. En natuurlijk ontzorgen wij graag uw verplichtingen!
EEN GEZOND EN VEILIG 2015

BINNENDIENST GEWAARBORGD

27-10-2014
HARLINGEN - Met Ivo Siemonsma op de binnendienst van KIV-NOORD is het kantoor elke middag van de week bezet. Ivo heeft zich binnen KIV-NOORD inmiddels al bewezen tot een constante factor binnen het team. Zijn nauwkeurigheid is voor het bedrijf en de klanten een grote aanwinst.
BINNENDIENST GEWAARBORGD

ERKENNING KIV-NOORD ILT SCHEEPVAART

14-10-2014
ROTTERDAM - Het is KIV-NOORD gelukt om binnen één jaar na oprichting ook het vierde certificaat te verwerven. KIV-NOORD is door de inspecteur-generaal inspectie leefomgeving en transport als deskundige erkend voor de keuring en onderhoud van blussers en slangen aan boord van schepen.
ERKENNING KIV-NOORD ILT SCHEEPVAART
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40