KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

NIEUWE WERKKLEDING VOOR MANNEN VAN KIV_NOORD

27-02-2015
FRANEKER - Zijlstra beroepskleding bv uit Franeker heeft de mannen van KIV-NOORD in nieuwe werkkleding gestoken. Past precies bij de werkzaamheden en de uitstraling van het bedrijf.
De inspecteurs zijn er blij mee!
NIEUWE WERKKLEDING VOOR MANNEN VAN KIV_NOORD

SERVICE CLUB LIONS OP BEZOEK BIJ KIV-NOORD

27-02-2015
HARLINGEN - Service club LIONS Tjerk Hiddes liet zich dinsdagavond informeren over veiligheid en werkzaamheden die binnen het wettelijk kader van KIV-NOORD als dienstverlening gedaan worden.
SERVICE CLUB LIONS OP BEZOEK BIJ KIV-NOORD

DE BOUWVERENIGING HARLINGEN KLANT VAN KIV-NOORD

15-01-2015
HARLINGEN - De Bouwvereniging Harlingen met een woningbestand van ca 2.500 huurwoningen heeft een overeenkomst afgesloten met KIV-NOORD. Er is reeds gestart met het in kaart brengen van alle gebouwen die volgens de wettelijke eisen verplicht zijn om ieder jaar gekeurd te worden. Lees verder >
DE BOUWVERENIGING HARLINGEN KLANT VAN KIV-NOORD
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40