KIV Noord

INLOGGEN

INLOGGEN

To top

GECERTIFICEERD BEDRIJF VOOR KEURING, INSPECTIE EN VEILIGHEID

Een betrouwbaar bedrijf voor keuringen en onderhoud aan blussystemen en elektrische installaties. Maar dat niet alleen. KIV-NOORD inspecteert en beheerd ook legionella gevoelige waterleidinginstallaties. KIV-NOORD ontzorgt op het gebied van Risico Inventarisatie en evaluatie. Voor alles wat te maken heeft op het gebied van veiligheidmiddelen en veiligheidadvies is KIV-NOORD de juiste relatie. Gebouw gebonden installaties: overheid, utiliteit, bedrijven, industrie en de scheepvaart is het terrein van KIV-NOORD.

Vestiging in Harlingen. Werkgebied geheel Nederland.

LAAT U VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wettelijke verplichtingen en regelgeving het wordt steeds complexer. KIV-NOORD is op de hoogte van deze materie. En als wij een vraag niet direct kunnen beantwoorden spreken wij ons netwerk aan, die elk hun eigen specialismen weer hebben.

Zo komen wij altijd tot oplossingen die passen bij de vraag.

 

Niet alleen de overheid ziet van daag de dag streng toe op de uitvoering van veiligheidsverplichtingen. Ook verzekeringsmaatschappijen leggen verplichtingen vast ten aanzien van inspecties en onderhoud. Verantwoordelijkheden worden als zorgplicht steeds vaker bij de organisaties of ondernemingen neergelegd. Wij helpen u graag alle verplichtingen op een rijtje te zetten zodat u ontzorgt wordt van uw verplichtingen.

 

KIV-NOORD is gecertifiseerd door het CIBV. Het CCV REOB beeldmerk wordt als kwaliteit op onze keuringsstickers gedrukt. Zo herkent u kwaliteit. 

Nieuws van KIV Noord

NIEUW TELEFOONNUMMER

11-05-2015
HARLINGEN - KIV-NOORD groeit! Niet alleen zijn wij met meer mensen op locatie bij onze relaties, maar we hebben sinds kort ook uitgebreide vaste bezetting op kantoor. Hierbij hoort ook een ander bereikbaarheidsconcept. Dit betekent dat we u beter en sneller van dienst kunnen zijn. In samenwerking met Fortado hebben we daarom een nieuwe telefonie oplossing ingevoerd.
Vanaf 20 mei a.s. zijn we dan ook bereikbaar via onze nieuwe landelijk vaste telefoonnummer 085-7609040                          Lees verder >
NIEUW TELEFOONNUMMER

GUIDO KREIKE NIEUWE KRACHT BIJ KIV-NOORD

01-04-2015
HARLINGEN - Guido Kreike is de nieuwe werknemer en collega van KIV-NOORD. Guido komt het team van de Mannen van KIV-NOORD versterken om de groei van het bedrijf mee op te vangen. Lees verder >
GUIDO KREIKE NIEUWE KRACHT BIJ KIV-NOORD

NETWERK ONS ONTBIJT BIJ KIV-NOORD

03-03-2015
HARLINGEN - Netwerk club, Onder Nemers Samen (ONS), heeft vanmorgen ontbeten en een presentatie gehad over verplichte veiligheid voorzieningen bij bedrijven. Met veel praktijk voorbeelden wist Frans Attema de leden van ONS te boeien en bewust te maken van de risico's in gebouwen en schepen. Lees verder >
NETWERK ONS ONTBIJT BIJ KIV-NOORD
◄ vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  volgende ►

DE MANNEN VAN KIV-NOORD

Contactgegevens

KIV-Noord
Industrieweg 4a
8861 VH Harlingen

T. 085 760 90 40

Contact

info@kiv-noord.nl

SCHEEPVAART

Blusgasinstallaties, medicinale zuurstof, ademlucht, vloeibaargasinstallaties, veiligheiduitrustingen, beschermde kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40