KIV Noord

Nieuws

KIV-NOORD WEISENSEE4KIDS

19-01-2017
....voor de 3e keer voor hun eigen sportieve prestatie en voor het goede doel bij Weissensee4kids, een stichting die 2 goede doelen te weten de Ronald mc Donald huizen en Orange babies steunt.

Hoewel het erg moeilijk is om sponsoren te vinden, die in de wir war van goede doelen willen sponsoren, zijn de jongens op zoek naar mensen die de goede doelen waar Jeroen en Rick voor schaatsen willen ondersteunen. Ondersteunen kan door een bedrag te storten via de website www.weissensee4kids.nl of een bedrag contant aan een van de jongens te geven. Jeroen en Rick zullen dan zelf het bedrag storten. De namen van de jongens staan tussen de individuele deelnemers. Als bedrijf kunt u zelfs een logo op de jas laten drukken.

U kunt Jeroen en Rick volgen via de facebook pagina Volg Jeroen en Rick Siemonsma op de weissensee 2017. Op de dag zelf is er een livestreaming en kunt u de jongens ook live volgen via de website www.weissensee.nl U hoeft dan alleen op naam te zoeken en kunt zowel de tijden als het aantal gereden rondes volgen. 

Terug

- Uw verplichtingen, ontzorgen wij -

Bel Frans Attema
T.  085 760 90 40